Blogger templates

jueves, 25 de febrero de 2021

Centre CEPAFE

Un Centre Educatiu Promotor de l'Activitat Física i Esport (CEPAFE) és aquell centre escolar que impulsa, fomenta i aprofita els recursos disponibles oferint les màximes oportunitats per a la pràctica esportiva educativa i saludable en horari lectiu i extraescolar.

Al nostre centre, La Generalitat Valenciana li va atorgar la condició de CEPAFE en el curs acadèmic 2012-2013 i a l’actualitat ho continuem sent al desenvolupar i posar en pràctica el nostre PEAFS (Projecte Esportiu d’activitat Física i Salut). 


És important dir que la tasca que ha exercit el nostre col·legi per al foment de l'activitat física, l'esport, d'estils de vida saludable, no ha estat d'un dia, ni d'un any, sinó que es va apostar per això des de la seua creació a la dècada dels anys 70 intentant donar sempre resposta a les necessitats de la comunitat educativa. Així, s'han anat desenvolupant al llarg d'aquests anys, tot tipus d'esports i activitats, participant des de la seua creació en els "Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana", convertint-se en un centre de referència arribant a ser, avui dia, seu de competicions dels Jocs Escolars Municipals dependents de la Generalitat Valenciana. 

Hem de destacar la participació en actes organitzats des de l'administració o altres entitats que permeten donar a conèixer el nostre projecte (Jornades, col·loquis, etc.) Així el curs 2016-2017 vam participar en la "JORNADA PROJECTE ESPORTIU DE CENTRE, CENTRES EDUCATIUS PROMOTORS DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT" organitzada per la Conselleria d'Educació i el CEFIRE d'Alacant i realitzada al Palau de Congressos d'Elx el 26 de octubre de 2016, en la qual presentarem el nostre projecte a tots els centres de la província al ser elegit com a model de projecte en PRIMARIA. També participarem en la "IV JORNADA DE PROMOCIÓ DE lA SALUT A L'AMBIT COMUNITARI, CAP A ENTORNS EDUCATIUS MÉS SALUDABLES" organitzada pel "Servei de Dinamització "de l'Ajuntament d'Elx i realitzada en el CEU (Universitat Cardenal Herrera) d'Elx el 3 de novembre de 2016 on també vam donar a conèixer el nostre projecte. 

També hem participat en l’acte de lliurament de diplomes als centres CEPAFE de la Comunitat Valenciana en abril del 2017 sent els encarregats de donar les gràcies en l’acte al Conseller d’Educació en nom de tots els centres CEPAFE. 

  • 2016/2017 Diploma:


  • 2018/2019 Diploma:



No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Gracias por comentar!